KKV pályázatírás

Növelje vállalkozását dinamikusan, kedvező céges pályázati forrásokból

Fedezze fel, hogyan fejlesztheti vállalkozását EU-s és hazai pályázatokkal és növelje versenyelőnyét költséghatékonyan és zökkenőmentesen.

Céges pályázatírás és KKV pályázat írás afinanszirozok.hu
Telekom helló Biznisz Szakértő csoport tagja az afinanszirozok.hu csapata
Telekom Hello Biznisz Szakértő

Tagja vagyunk a Telekom Hello Biznisz Szakértő csoportjának

bisnode A tanusítvány- afinanszirozok.hu kiemelten megbízható cég
Dun & Bradstreet "A" minősítés

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti minősítő osztályozása alapján.

Tisztességes Vállalkozás tanúsítvány 2023 afinanszirozok.hu
Tisztességes Vállalkozás

CCOC CBOK SRL vizsgálata alapján megbízható vállalkozás

afinanszirozok.hu- B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. Dinamikusan Fejlődő Vállalkozás 2023 BCP értékelés
Dinamikusan Fejlődő Vállalkozás díj

BCP bevizsgálása alapján

afinanszirozok.hu- B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. Megbízható Vállalkozás BCP értékelés
Kiemelten megbízható vállalkozás

BCP Rating megbízhatósági minősítése alapján.

Vállalható Üzleti szereplő elismerést megkapta az afinanszirozok.hu csapata
Vállalható Üzleti szereplő

BridgeBudapest Vállalható Üzleti szereplő elismerése

Céges Pályázati Források: A vállalkozások titkos motorja

A pályázatok hatalmas lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára. Megfelelő támogatási forma kiválasztásával kedvező feltételekkel, magas támogatási összegek lehet megszerezni.

Megdöbbentő, de még mindig számos magyar vállalkozás nem ismeri fel ezt az értékes lehetőséget.

Cégünk alapvető missziója, hogy a magyar vállalkozások számára megkönnyítsük az EU-s pályázatok és állami támogatások megszerzését. Közreműködésünkkel nem csupán pénzügyi forrásokhoz juthatnak, hanem kényelmesen és költséghatékonyan fejleszthetik cégüket, így hatékonyabbá, nyereségesebbé tehetik vállalkozásukat.

Újradefiniáljuk a céges pályázatírás folyamatát és a támogatások maximális kihasználásával segítjük ügyfeleinket, hogy vállalkozási terveiket a lehető leghatékonyabban valósíthassák meg.

Miért érdemes a rendelkezésre álló céges pályázati forrásokat felhasználni?

A hazai vállalkozások sikerének titka gyakran a megfelelő források és finanszírozási lehetőségek kihasználásában rejlik.

A céges EU-s pályázatok és hazai KKV támogatások olyan kaput nyitnak, melyeken keresztül kedvező feltételekkel nyújtott, magas összegű támogatásokhoz juthatnak a hazai cégek. Ezzel lehetőséget teremtve a vállalkozás fejlesztésére és a versenyelőny növelésére.

Céges pályázatírás és KKV pályázat írás konzultáció afinanszirozok.hu

Milyen 5 fő előnyt biztosíthatnak a céges pályázatok?

1. Stabil növekedés:

A különböző támogatásokkal kiegyensúlyozottabban tervezheti meg cégének fejlesztését, kiszámíthatóbbá és stabilabbá téve azt hosszútávon.

2. Versenyképesség növelése:

A támogatásoknak köszönhetően Ön gyorsabban és hatékonyabban fejlesztheti vállalkozását a konkurenciájához képest. Minden Forint, amit nem saját erőforrásból kell finanszíroznia, több év  versenyelőnyt jelenthet.

3. Költséghatékonyság:

A támogatások révén kisebb saját erőforrás bevonással realizálhatók nagyobb projektek, optimalizálva ezzel a költségeket és növelve a profitot.

4. Innovációs lehetőségek:

Az extra forrásoknak köszönhetően új technológiákba, eszközökbe és módszerekbe fektethet, amelyekkel méginkább előnybe kerülhet a piacon.

5. Rizikó csökkentése:

Amikor a fejlesztési költségek egy része pályázati támogatásból származik, az csökkenti a vállalkozás anyagi kockázatát és növeli a projekt sikerességének esélyét.

Ha Ön is dinamikusan szeretné fejleszteni vállalkozását és kihasználni azokat a kedvező támogatásokat, amelyekkel jelentős versenyelőnyre tehet szert, lépjen velünk kapcsolatba. Hadd mutassuk be, milyen módon tudjuk támogatni cégét a növekedési tervei megvalósításában!

Kezdjen rizikó nélkül a díjmentes cégbevizsgálással, és tudja meg mekkora támogatási összegre számíthat cége.

Mit kell tudni a céges pályázatokról?

Céges pályázatírás és KKV pályázat írás, stratégiai konzultáció afinanszirozok.hu

A pályázati világ bonyolult labirintusként hat sokak számára. De képzelje el, ha lenne valaki, aki minden sarkot és fordulót ismerne ebben a labirintusban, és úgy vezetné Önt rajta keresztül, hogy nem kellene aggódnia, hogy elveszik benne.

Pontosan ezt kínáljuk mi. Nálunk nem kell aggódnia a bonyolult pályázati kiírások miatt, nem kell kutatnia, hogy melyik támogatás lenne a legjobb választás cégének.

Mi ismerjük az aktuális pályázati feltételeket, naprakészen követjük a kiírásokat, és pontosan tudjuk, mikor melyik pályázat jelenik meg.

Mindeközben az Ön feladata csupán annyi, hogy meghallgatja tőlünk a lényegi információkat, melyekre igazán szüksége van. Nem terheljük Önt szakmai részletekkel, hacsak külön nem kéri azt.

Az Ön sikerének érdekében a hátteret rendezzük, hogy Ön a cége vezetésére tudjon koncentrálni.

Mire számíthat, ha velünk dolgozik?

1. Díjmentes előminősítés

Kezdjen kockázat nélkül! Ingyenesen bevizsgáljuk cégét, hogy megállapítsuk milyen támogatásokat vehet igénybe, és mekkora támogatási összegre lehet jogosult cége.

2. Pályázati tanácsadás

Cége egyedi és egyedi céljai vannak. Ezért biztosítunk egy személyre szabott ingyenes konzultációt, hogy minden kérdésére pontos és hasznos választ adjunk.

3. Pályázatok kiválasztása

Mi segítünk abban, hogy az Ön cégének céljait támogató pályázatokat találjunk meg és válasszuk ki a legideálisabbat. Amelyekkel a leghatékonyabban tud cége növekedni.

4. Komplex támogatási stratégia

Komplex támogatási stratégiával látjuk el, hogy cégének növekedése folyamatos és kiszámítható legyen, kihasználva minden rendelkezésre álló finanszírozási lehetőséget.

5. Pályázatírás

Nem elég a megfelelő pályázatot megtalálni, azt meg is kell nyerni! Szakértő csapatunk precíz és hatékony pályázatírással teszi kényelmessé Önnek a folyamatot.

6. Garanciák

Egyedülálló 3x-os garanciánkkal bizonyítjuk elkötelezettségünket és garantáljuk szolgáltatásunk kiváló minőségét.

7. Fejlesztési projektek megvalósítása

Nálunk a kapcsolat nem ér véget a támogatás elnyerésével. A teljes fenntartási időszak alatt Ön mellett állunk, segítünk az adminisztrációban, a helyszíni ellenőrzésekben, így Ön teljes nyugalommal a megvalósításra koncentrálhat.

Kérjen egy ingyenes cégbevizsgálást és megmutatjuk mekkora támogatási összegre számíthat cége a jelenleg elérhető pályázatok kombinálásával.

Milyen céges pályázatokkal foglalkozunk?

Míg sok pályázatíró vállalkozás széles spektrumon működik – a lakossági, céges és nonprofit területeken egyaránt – mi kizárólag a céges pályázatokra és vállalati fejlesztési lehetőségekre összpontosítunk.

Több mint 20 év tapasztaltunk van vállalatfejlesztés és finanszírozás területén. Meggyőződésünk, hogy a siker kulcsa a speciális tudásunkban a rejlik.

Miközben mások széleskörűen igyekeznek kiszolgálni minden ügyfélkört, mi mélyrehatóan ismerjük a vállalati finanszírozási és fejlesztési lehetőségeket.

Ez a fókuszált szakértelem garantálja, hogy ügyfeleink a legmagasabb szintű, személyre szabott tanácsokat kapják.

Nálunk nemcsak egy pályázatírót kap, hanem egy szakértő partnert a céges fejlesztés és finanszírozás terén.

KKV pályázati terültek

Kik vagyunk?

Tapasztalat és Szakértelem

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk cégfejlesztés és vállalati finanszírozás területén.

Hiszünk a vállalkozások dinamikus növekedésében és abban, hogy a megfelelő finanszírozási lehetőségek felhasználásával a vállalatok teljes potenciáljukat ki tudják használni.

Szolgáltatásaink – a stratégiai tanácsadástól a pályázatíráson át a finanszírozás megszerzéséig – egyedülállóan integráltak és személyre szabottak, hogy a legjobb eredményeket hozzuk el ügyfeleink számára.

Folyamatosan naprakész információink vannak minden magyarországi hitelintézet ajánlatáról, Eu-s és hazai pályázatokról, így maximálisan támogatni tudjuk ügyfeleink finanszírozási igényeit.

Átfogó ismeretünk révén egyedi finanszírozási stratégiát állítunk össze ügyfeleinknek, amivel kényelmesen, terezetten és költséghatékonyan tudnak pályázati forrásokhoz jutni.

Rácz Mária B&B Pénzügyi és Marketing Zrt vezérigazgatója afinanszirozok.hu

Rácz Mária

Cégcsoportunk Vezérigazgatója
Pályázati és hitel finanszírozási szakértő
Baka Dániel B&B Pénzügyi és Marketing Zrt stratégiai vezetője afinanszirozok.hu

Baka Dániel

Cégcsoportunk Stratégiai Vezetője
Finanszírozási szakértő

Kérje az ingyenes cégbevizsgálást és támogatási összeg megállapítást.

Milliárd Ft megszerzett támogatás
0
Ügyfeleinknek megvalósított projekt
0
Több mint 20 év tapasztalat
0

Sikertörténetek

"Bevallom, kezdetben fogalmam sem volt, honnan hozzak be pénzt az új gépekre. De azonban veletek meglepően zökkenőmentesen ment minden. Hihetetlen, mennyire profin és egyszerűen oldották meg a dolgokat. Köszönjük!"

Zöldség feldolgozás- Élelmiszeripar

"Nem hittem volna, hogy egy pályázattal ilyen előrelépéseket tehetünk. A pályázati folyamat minden lépésénél mellettünk álltak, értékes tanácsokkal is elláttak bennünket, amelyekkel optimalizálni tudtuk projektünket. Ma már hatékonyabb technológiával és piacvezető pozícióban vagyunk, köszönhetően a szakértelmüknek."

Ipari informatika - It szektor

“Korábban több pályázatíróval is próbálkoztunk, de messze Ők a legjobbak. Olyan dolgokat vittek végbe, amiről előtte még csak nem is álmodtunk. Megértették és támogatták vállalkozásunk innovatív elképzeléseit. Csak ajánlani tudom!"

SmartTech Innovációs Központ - IT szektor

“Kezdetben kételkedtünk a pályázatokban. De az első megbeszélésünk olyan meggyőző volt, hogy belevágtam. Szerencsére. Ma már saját raktár bázissal és modern gépparkkal rendelkezünk, mindezt a megnyert pályázatoknak köszönhetjük. Profi csapat, maximálisan ajánlom őket.”

Raktározás és logisztika

Kérje az ingyenes cégbevizsgálást és támogatási összeg megállapítást.

Hogyan működik?

1. Kérjen díjmentes cégbevizsgálást (2 perc )

Tegye meg az első lépést kockázat nélkül, kérjen ingyenes cégbevizsgálást.

2. Cégbevizsgálás eredménye: (1-2 nap)

Csapatunk elemzi a piacon jelenleg elérhető és előre tervezhető támogatási lehetőségeket. Ezeket összevetjük és egy előzetes kalkulációban meg tudjuk állapítani, hogy cége mekkora támogatási összegre lehet jogosult. Ennek eredményét és a cégbevizsgáláshoz kapcsolódó információkat elküldjük Önnek.

3. Ingyenes konzultáció: (30 perc)

Felkínálunk egy ingyenes konzultációt, ha marad még kérdése vagy pontosabban szeretné látni a támogatási lehetőségeit, akkor a 30 perces tájékoztató konzultáción minden kérdésére válaszolunk.

4. Szerződés / Támogatás megszerzése:

Tisztában vagyunk vele, hogy a  céges pályázatírás rendkívül bizalmi kérdés, hiszen jelentős összegről van szó, ami a cége életét meghatározóan befolyásolhatja, ezért nem erőltetünk semmit.

Ha Ön a megkapott információk után úgy érzi, hogy szeretné cégét fejleszteni, akkor állunk rendelkezésére és végig vezetjük az úton, hogy ez Önnek a lehető legkevesebb ügyintézéssel járjon és cége vezetésére, fejlesztésére tudjon fókuszálni.

Kérje az ingyenes cégbevizsgálást és támogatási összeg megállapítást.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

Kérjen ingyenes cégbevizsgálást és támogatási összeg megállapítást

Az ingyenes és kötelezettségmentes cégbevizsgálás nem csupán egy egyszerű elemzés.

Ezen szolgáltatásunk révén mélyrehatóan feltérképezzük vállalkozása finanszírozási lehetőségeit a közelgő támogatási időszakra tekintettel.

  • Melyek azok a területek, ahol kiemelkedő támogatást kaphat?
  • Mekkora pályázati összegre számíthat?
  • Milyen fejlesztéseket valósíthat meg?

 

Ezekre a kérdésekre ad választ bevizsgálásunk. Ne hagyja, hogy cége lemaradjon a következő támogatási hullámról!

Magyarország nemrégiben megegyezett az EU-val, így rövidesen megkezdődik a céges pályázati időszak.

Javaslom, hogy még ma döntsön a cégbevizsgálás mellett, hogy pontosan tisztában legyen a lehetőségeivel, mielőtt azok elszállnának.

Gyakran ismételt kérdések, amikre érdemes tudni a választ.

Ez érthető kérdés az együttműködés elején. Cégünket több külső minősítő cég is vizsgálja.

  • Így kaptuk meg a Bisnode ‘A’ tanúsítvány a Dun & Bradstreet céginformációs és kockázat elemző cégtől.
  • A BCP Rating cégkontrol-tól “Kiemlekedően Megbízható Cég” minősítést is kaptunk.
  • A nemzetközi “Tisztességes Vállalkozás” minősítést is megkaptuk, mely 9 Európai országban vizsgálja és minősíti a cégeket.
  • Vállalható Üzleti szereplő elismerést is megszereztük a Bridge Budapest-től.

 

Számunkra kiemelkedően fontos, hogy már a kezdetektől elnyerjük ügyfeleink bizalmát és az együttműködés során ezt folyamatosan ápoljuk.

A pályázati szolgáltatásunk ára változó, attól függően, hogy milyen konkrét támogatásról van szó és mennyire bonyolult a pályázat. Mindenképpen javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi ajánlatot készíthessünk.

Mivel egyedi pályázatokat is készítünk és komplex finanszírozási stratégiát, amivel az ügyfeleink jóval többet nyernek, mint az egyszeri lehetőségekkel, ezért nincsen egyértelmű válasz a kérdésre. A cégbevizsgálás eredményével együtt a díjazásunkról is küldünk tájékoztatót.

Az elkészítés ideje a pályázat típusától és bonyolultságától függ. Általában néhány hét alatt elkészülünk, ha az ügyfél is időben átad minden szükséges információt.

Az információ igény az adott pályázati kiírástól függ. Miután felvettük Önnel a kapcsolatot és átbeszéltük a célokat, pontos listát adunk az Öntől szükséges dokumentumokról és információkról. De minden ügyintézési folyamatot úgy alakítottunk, ki, hogy ügyfeleinknek minimális legyen az adminisztrációs dolguk.
Mert kizárólag céges pályázatokra és finanszírozásra specializálódtunk. Sok más pályázatíró cég mindenféle pályázatot elvállal, míg mi pontosan ismerjük a céges pályázatok és fejlesztési lehetőségek területét. Több mint 1600 sikeres cég fejlesztési projektet vezettünk már és szinte minden iparágban tudunk hasznos ötleteket adni a hatékony cég fejlesztéshez.
Egyedülálló 3x-os garanciát vállalunk, amely biztosítja, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a szolgáltatásunkkal és az eredményekkel. Részletes információkat adunk a garanciáinkról az ingyenes konzultáción.

Miután megnyertük az Ön számára a támogatást. A források felhasználásától, a projekt indításától és típusától függően ez eltérő lehet.

Sokan már a megvalósítás évében élvezhetik a támogatások előnyeit, míg másoknál pl.: Kutatás és fejlesztés területén több év is lehet, mire tapasztalható a támogatás hatása.