A finanszírozási és pályázatírási szegmensben egyedülállóan magas színvonalú szolgáltatást kínálunk partnereinknek.

Célunk, hogy a legjobban tudjuk segíteni cége fejlődését és ehhez, a legjobb finanszírozási megoldásokat hozzuk el Önnek.

Több éves tapasztalattal és sikeres pályázatok széles portfóliójával rendelkezünk a vállalati finanszírozás területén. Ez a tapasztalat és szaktudás biztosítja, hogy a legjobb eredményeket érjük el ügyfeleink számára.

Egyedülállóan magas színvonalú szolgáltatás

Stratégiai Finanszírozás

Stratégiai partner programunk támogatja az Ön vállalatát abban, hogy a lehető legtöbb támogatást szerezzük meg cégének, amelyekkel hosszú távú sikereket érhet el.

Hitel optimalizáció

Segítünk, hogy hitelképességét a maximumra növeljük, miközben az összes hitellel kapcsolatos költséget minimalizáljuk.

Valós idejű monitoring

Valós idejű cégmonitoring

Egyedülálló valós idejű cégmonitoring szolgáltatással támogatjuk szerződött ügyfeleinket. Így azonnal értesülünk minden negatív eseményről, amely kihívásokat jelenthet a források megszerzési és felhasználási folyamataiban.

Hitel ügyintézés

Időt és pénzt takarítunk meg Önnek a hatékony, bankfüggetlen hitelszolgáltatásunkkal. Megtaláljuk és megszerezzük a vállalkozásának legkedvezőbb kamatozású konstrukciókat.

Pályázati ügyintézés

Kényelmes és biztonságos pályázati ügyintézést kínálunk, 3x-os garanciával és 99% os siker aránnyal biztosítjuk az Ön sikerét.

Cégbevizsgálás

Cégünk szakértői segítségével megtudhatja, hogy vállalkozása milyen magyarországi támogatásokra lehet jogosult, valamint hogyan szerezheti meg azokat cége fejlesztése érdekében.

Projekt menedzsment

Az első támogatási kérelem beadásától kezdve, 5-7 éven keresztül monitoroznunk a fejlesztési projekt kivitelezését a záró dokumentum beadásáig.

Pályázat mentés

Pályázat mentés

Ha más pályázatíró céggel készíttette el támogatási kérelemét és az most bedőlni látszik, hozzánk fordulhat segítségét. Az esetek 92%-ban meg tudjuk menteni a megszerezett forrását.

Kezdje itt

Fedezze fel, mekkora támogatási összegre lehet jogosult cége!

Ingyenes cégbevizsgálás. Tudja meg, milyen támogatásokra számíthat és hogyan érheti azt el.

Cégünk szakértői segítségével megtudhatja, hogy vállalkozása milyen magyarországi támogatásokra lehet jogosult, valamint hogyan szerezheti meg azokat cége fejlesztése érdekében.