KAP : A mezőgazdasági vállalkozások új korszaka

Izgalmas időszak kezdődik a hazai mezőgazdaságban, ahogy a mezőgazdasági cégvezetők és gazdák számára új lehetőségek nyílnak meg. A Közös Agrárpolitika (KAP) legújabb menetrendje, melyet Nagy István agrárminiszter videónyilatkozatban jelentett be, 2024-től új fejezetet nyit a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatások terén.

agrár támogatás bg afinanszirozok.hu
agrár támogatás bg afinanszirozok.hu

A KAP Stratégiai Terv – Egy Új Fejezet Magyarország Mezőgazdaságában

November 7-én, Brüsszelben elfogadták Magyarország Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervét, amely a 2023-2027-es időszakban iránytűként szolgál a magyar agrár- és vidékfejlesztési támogatások számára.

Monumentális Források – A Mezőgazdasági Fejlesztések Új Dimenziója

A KAP menetrend híreként érkezett, hogy a gazdálkodóknak összesen 2900 milliárd Forint áll rendelkezésre, beleértve az uniós és a kormányzati forrásokat is. Ez a hatalmas összeg a mezőgazdaság kihívásaira, mint például az aszály, a háborús infláció, vagy a piaci verseny, reagál.

A Pályázatok Menetrendje – Az Új Lehetőségek Tárháza

A 2024 elején induló KAP menetrend szerint 69 pályázati lehetőség áll rendelkezésre. Az év eleji erdőgazdálkodási és innovációs programoktól kezdve, a tavaszi mezőgazdasági beruházásokon át, egészen a nyár végi és őszi állatjóléti és zöld támogatásokig, számos területen nyílik lehetőség a fejlődésre.

A Jövő Zöld Mezőgazdasága és Vidékfejlesztése

Az agrárminiszter hangsúlyozta, hogy a KAP célja a különböző méretű gazdaságok fejlesztése és egy zöld jövő és fenntartható gazdálkodás megteremtése. A rendelkezésre álló 1500 milliárd forint a gazdaságfejlesztésre, és 1000 milliárd a zöld jövőre szolgál.

Miben tudunk segíteni?

Cégünk a mezőgazdasági vállalkozások sikeres jövőjének elkötelezett támogatója. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen felkészíteni vállalkozását a KAP támogatások igénybevételére. Személyre szabott stratégiai terveinkkel maximalizáljuk a megszerezhető támogatási összeget, biztosítva, hogy vállalkozása minden rendelkezésre álló előnyt kihasználhasson. A projekttervezéstől kezdve a kivitelezésig, lépésről lépésre támogatjuk Önt, hogy gazdasága a lehető legjobban hasznosíthassa az agrár- és vidékfejlesztési lehetőségeket. Vállalatunk szakértői iránymutatással, átfogó tervezéssel és hatékony kivitelezéssel biztosítják, hogy cégének fejlesztése sikeres és eredményes legyen.

Mit kell most tennie?

Készüljön fel, hogy biztosan megkapja a vállalkozása számára a támogatást. Ezt úgy tudja biztosítani, ha kéri cége számára az előzetes ingyenes cégbevizsgálást, hol megnézzük, hogy cége mekkora összeget tud megszerezni az Agrár támogatásokból.

Ingyenes cégbevizsgálással megtudhatja, milyen támogatásokból mekkora támogatási összegre lehet jogosult vállalkozása.

Bejegyzés szerzője:

Baka Dániel

Baka Dániel

Baka Dániel vagyok a B&B Pénzügyi és Marketing Zrt. stratégia vezetője. Multinacionális vállalatoknál eltöltött évek során alaposan megismertem a vállalati stratégiai tervezés minden szegmensét. Az elmúlt 4 évben a Telekom Helló Biznisz szakértői csapatának tagjaként lehetőségem nyílt a Telekom céges partnereinek segítséget adni a kkv pályázatok kihívásai közepette. Több mint száz fejlesztési projektet vezettem sikerre, és számtalan támogatási kérelmet készítettem el. Az évek során szerzett széleskörű tapasztalatommal ma már bármely iparágban képes vagyok tanácsokkal segíteni azokat, akik vállalatukat hatékonyan szeretnék finanszírozni és fejleszteni.

Bejegyzések

Így nézze meg mekkora támogatási összegre jogosult cége:

Kérjen ingyenes cégbevizsgálást és megmondjuk mekkora támogatási összegre lehet jogosult cége a jelenleg elérhető támogatásokból.