Folytatjuk a Kiválóságot: 2024-ben is megkaptuk a Tisztességes Vállalkozás Tanúsítványt

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. 2024-ben ismét megkapta a „Tisztességes Vállalkozás” tanúsítványt, amelyet egy nemzetközi bevizsgáló cég ítél oda a szolgáltatások minősége alapján. Ez a kiemelkedő elismerés megerősíti, hogy cégünk folyamatosan magas színvonalon teljesít, és elkötelezett az etikus üzleti magatartás mellett.

Tisztességes Vállalkozás 2024
Tisztességes Vállalkozás 2024

Mi a „Tisztességes Vállalkozás” Tanúsítvány?

A „Tisztességes Vállalkozás” tanúsítvány egy presztízs elismerés, amelyet a Vélemény Faktor Algoritmusa alapján ítélnek oda. Ez az algoritmus a szervezetek nyújtotta szolgáltatások minőségét elemzi, és azoknak a vállalatoknak adja meg a tanúsítványt, amelyek kiemelkednek az ügyfél-elégedettség, az etikus üzleti gyakorlatok és a szolgáltatások magas színvonala terén.

Miért Fontos Ez a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. Számára?

A „Tisztességes Vállalkozás” tanúsítvány újbóli megszerzése azt jelzi, hogy:

  1. Szolgáltatások Minősége: Folyamatosan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek és elvárásainak.
  2. Ügyfél-elégedettség: Elkötelezettek vagyunk az ügyfelek maximális elégedettsége mellett, és ez az elkötelezettség tükröződik az ügyfél-visszajelzésekben.
  3. Etikus Üzleti Magatartás: A tanúsítvány bizonyítja, hogy a vállalatunk az etikus üzleti gyakorlatok szigorú követésével működik.

A „Tisztességes Vállalkozás” tanúsítvány újbóli megszerzése megerősíti, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. a vállalati finanszírozás, KKV és agrár pályázatok terén egy megbízható és etikus partner. Büszkén viseljük ezt a címet, és ígérjük, hogy folyamatosan törekszünk a kiválóságra, miközben a legmagasabb üzleti etikai normákat követjük.

Ingyenes cégbevizsgálással megtudhatja, milyen támogatásokból mekkora támogatási összegre lehet jogosult vállalkozása.

Bejegyzés szerzője:

Rácz Mária

Rácz Mária

Rácz Mária vagyok a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. vezérigazgatója.1993-ban, saját bel- és külkereskedelemmel foglalkozó vállalkozásommal ráébredtem a folyamatos fejlesztés jelentőségére. Innovatív megközelítésemnek köszönhetően a vállalatom hamar az ország egyik vezető hegesztéstechnikai cégeként pozicionálta magát 800 milliós árbevétellel és 23 fővel. Miután a cég eladásra került és felosztották.Állami intézményeknél, mint a BKV, MÁV és a Munkaügyi Központ, mélyítettem el ismereteimet a pályázati és támogatási rendszerekben. Több milliárdos EU-s támogatási kérelmek írása és fejlesztési projektek koordinálása során tettem szert kiterjedt ismeretségi körre a támogatói szervekkel és mély tapasztalatra a támogatások felhasználásának pozitív hatásáról.2013-tól saját vállalkozásomban segítem a hazai KKV-kat, hogy hogyan találják meg használják fel maximálisan a támogatások adta lehetőségeket.

Bejegyzések

Így nézze meg mekkora támogatási összegre jogosult cége:

Kérjen ingyenes cégbevizsgálást és megmondjuk mekkora támogatási összegre lehet jogosult cége a jelenleg elérhető támogatásokból.