Vállalható Üzleti szereplő Tanúsítvány

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt., amely a vállalati finanszírozás, KKV- és agrár pályázatok területén működik, megkapta a „Vállalható Üzleti Szereplő” Tanúsítványt, amelyet a Vállalható Üzleti Kultúráért ByBridgeBudapest bocsátott ki.

Mi az a „Vállalható Üzleti Szereplő” Tanúsítvány?

Ez a tanúsítvány az etikus üzleti magatartást és a társadalmi felelősségvállalást ismeri el. A „Vállalható Üzleti Szereplő” cím birtoklása azt jelenti, hogy vállalatunk elkötelezett az etikus üzleti gyakorlatok, a sokféleség tisztelete és a befogadó üzleti kultúra iránt.

Vállalható Üzleti szereplő elismerést megkapta az afinanszirozok.hu csapata

Mit Jelent ez a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. számára?

  1. Érték Alapú Működés: A szakmaiság, elhivatottság, szabadság és kreativitás, valamint az őszinteség, megbízhatóság és felelősségvállalás kiemelt értékeink. A Profitért nem áldozzuk fel az értékeinket.
  2. Hosszú Távú Gondolkodás: Stratégiánk a pénzügyi stabilitás és a fenntarthatóság.
  3. Innováció és Fejlődés: Innovatív megoldásokra és a technológiai fejlődésre összpontosítunk.
  4. Közösségi és Társadalmi Felelősség: Elkötelezettek vagyunk a társadalmi felelősség és a fenntartható fejlődés iránt.
  5. Átláthatóság és Jogkövetés: Követjük a törvényeket és az etikai normákat, és elkötelezettek vagyunk az átláthatóság iránt.
  6. Sokszínűség és Egyenlőség: A sokszínűség és a nemek közötti egyenlőség fontos számunkra.

Köszönet és Elkötelezettség

A „Vállalható Üzleti Szereplő” tanúsítvány hangsúlyozza, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. nemcsak a vállalati finanszírozás, KKV- és agrár pályázatok területén működik hatékonyan, hanem etikus, felelősségteljes és társadalmilag is elkötelezett.

Köszönjük a Tanúsítványt, büszkék vagyunk arra, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. része lehet egy ilyen előremutató kezdeményezésnek. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy üzleti tevékenységünk során továbbra is az etikus és fenntartható üzleti gyakorlatot kövessük.

Ingyenes cégbevizsgálással megtudhatja, milyen támogatásokból mekkora támogatási összegre lehet jogosult vállalkozása.

Bejegyzés szerzője:

Picture of Baka Dániel

Baka Dániel

Baka Dániel vagyok a B&B Pénzügyi és Marketing Zrt. stratégia vezetője. Multinacionális vállalatoknál eltöltött évek során alaposan megismertem a vállalati stratégiai tervezés minden szegmensét. Az elmúlt 4 évben a Telekom Helló Biznisz szakértői csapatának tagjaként lehetőségem nyílt a Telekom céges partnereinek segítséget adni a kkv pályázatok kihívásai közepette. Több mint száz fejlesztési projektet vezettem sikerre, és számtalan támogatási kérelmet készítettem el. Az évek során szerzett széleskörű tapasztalatommal ma már bármely iparágban képes vagyok tanácsokkal segíteni azokat, akik vállalatukat hatékonyan szeretnék finanszírozni és fejleszteni.

Bejegyzések

Így nézze meg mekkora támogatási összegre jogosult cége:

Kérjen ingyenes cégbevizsgálást és megmondjuk mekkora támogatási összegre lehet jogosult cége a jelenleg elérhető támogatásokból.