Tisztességes Vállalkozás – Gold Fokozat

Örömmel jelentjük be, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt., amely a vállalati finanszírozás, KKV- és agrár pályázatok területén tevékenykedik, elnyerte a „Tisztességes Vállalkozás Gold Fokozat” tanúsítványt. Ez a magas szintű elismerés egy nemzetközi bevizsgáló cég által kerül megítélésre, és kiemeli vállalatunk elkötelezettségét az etikus üzleti gyakorlatok és az ügyfélközpontú szolgáltatások iránt.

afinanszirozok.hu- B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvány Gold fokozat 2023

Mi az a „Tisztességes Vállalkozás Gold Fokozat” Tanúsítvány?

Ez a tanúsítvány azokról a vállalkozásokról szól, akik több mint egy éve részt vesznek a „Tisztességes Vállalkozás” programban, és folyamatosan magas szintű ügyfélszolgálatot és etikus üzleti gyakorlatot tanúsítanak. A „Gold Fokozat” azt jelenti, hogy a vállalkozás nemcsak egyszeri erőfeszítést tesz az etikus üzleti magatartásra, hanem állandóan és következetesen törekszik a kiválóságra.

Mit jelent ez a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. számára?

A „Tisztességes Vállalkozás Gold Fokozat” tanúsítvány megszerzése azt mutatja, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt.:

  1. Megbízhatóságunk: Folyamatos pozitív ügyfél véleményekkel rendelkezünk, ami bizonyítja vállalatunk megbízhatóságát.
  2. Szakmai tapasztalatunk: Többszörös részvételünk a programban, és az ágazatunkban szerzett tapasztalatunk bizonyítja szakértelmünket.
  3. Etikai normáink: Folyamatosan magas etikai normákat tartunk üzleti tevékenységünk során.
  4. Ügyfélközpontúságunk: Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink és partnereink iránt, és folyamatosan törekszünk a kiváló ügyfélkapcsolatok fenntartására.

 

A „Tisztességes Vállalkozás Gold Fokozat” Tanúsítvány hangsúlyozza, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. elkötelezett a folyamatos fejlődés és a magas ügyfél-elégedettség iránt. Ez a Tanúsítvány nemcsak a vállalatunk elkötelezettségét mutatja, hanem azt is, hogy az ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk.

afinanszirozok.hu- B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. Tisztességes Vállalkozás Tanúsítvány Gold fokozat 2023

Köszönet és Elkötelezettség

Köszönjük a tanúsítványt, büszkék vagyunk arra, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. része lehet ezen kiváló kezdeményezésnek. Arra törekszünk, hogy megőrizzük ezt a magas szintű elismerést, és továbbra is a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket a vállalati finanszírozás, KKV- és agrár pályázatok területén.

A „Tisztességes Vállalkozás Gold Fokozat” Tanúsítvány több mint egy elismerés; ez egy ígéret arra, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. folyamatosan a legmagasabb üzleti etikai normák szerint működik, és prioritásként kezeli ügyfelei elégedettségét. A vállalatunk büszke arra, hogy ezt a magas szintű elismerést birtokolja, és ígérjük, hogy továbbra is kitartunk az etikus és ügyfélközpontú üzleti gyakorlatok mellett.

Ingyenes cégbevizsgálással megtudhatja, milyen támogatásokból mekkora támogatási összegre lehet jogosult vállalkozása.

Bejegyzés szerzője:

Baka Dániel

Baka Dániel

Baka Dániel vagyok a B&B Pénzügyi és Marketing Zrt. stratégia vezetője. Multinacionális vállalatoknál eltöltött évek során alaposan megismertem a vállalati stratégiai tervezés minden szegmensét. Az elmúlt 4 évben a Telekom Helló Biznisz szakértői csapatának tagjaként lehetőségem nyílt a Telekom céges partnereinek segítséget adni a kkv pályázatok kihívásai közepette. Több mint száz fejlesztési projektet vezettem sikerre, és számtalan támogatási kérelmet készítettem el. Az évek során szerzett széleskörű tapasztalatommal ma már bármely iparágban képes vagyok tanácsokkal segíteni azokat, akik vállalatukat hatékonyan szeretnék finanszírozni és fejleszteni.

Bejegyzések

Így nézze meg mekkora támogatási összegre jogosult cége:

Kérjen ingyenes cégbevizsgálást és megmondjuk mekkora támogatási összegre lehet jogosult cége a jelenleg elérhető támogatásokból.