4 éve a Telekom Helló Biznisz Szakértői csoportban

Baka Dániel már 4 éve Telekom Helló Biznisz Szakértő

Különös örömmel tölt el bennünket, hogy Baka Dániel, cégünk stratégiai vezetője és már 4 éve oszlopos tagja a Telekom Helló Biznisz Szakértő csoportnak.

A Telekom Helló Biznisz Szakértő csoport egy olyan csapat, ahol a szakértők összefognak, hogy a legjobb tanácsokat és szakértelmet nyújtsák a Telekom partnerei számára. Baka Dániel a csoportban KKV pályázati szakértőként működik, ahol a céges pályázati lehetőség útvesztőjében segít eligazodni a Telekom partnereinek.

Ennek a munkának köszönhetően nem csak cégünknek, hanem a Telekom KKV partnereinek is lehetőséget teremt arra, hogy kiaknázzák a rendelkezésre álló pályázati lehetőségeket. Ezzel nemcsak a saját üzleti tevékenységünket erősíti, hanem hozzájárul a hazai KKV szektor növekedéséhez is.

Dániel stratégiai vezetői pozícióban kiválóan ötvözi a stratégiai gondolkodást a pályázati szakértelemmel. Így a Telekom Helló Biznisz Szakértő csoportban szerzett cégfejlesztési tapasztalatait könnyedén ügyfeleink előnyére fordítja.

Szeretnénk köszönetet mondani Baka Dánielnek a kitartó és elkötelezett munkájáért, és további sikeres éveket kívánunk neki a Telekom Helló Biznisz Szakértő csoportban. Az ilyen elkötelezett szakértő munkatársaink emelik szolgáltatásunk minőségét.

Tartsanak velünk, hogy továbbra is megoszthassuk a sikertörténeteinket, és együtt alakítsuk a közös jövőt!

Ingyenes cégbevizsgálással megtudhatja, milyen támogatásokból mekkora támogatási összegre lehet jogosult vállalkozása.

Bejegyzés szerzője:

Rácz Mária

Rácz Mária

Rácz Mária vagyok a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. vezérigazgatója.1993-ban, saját bel- és külkereskedelemmel foglalkozó vállalkozásommal ráébredtem a folyamatos fejlesztés jelentőségére. Innovatív megközelítésemnek köszönhetően a vállalatom hamar az ország egyik vezető hegesztéstechnikai cégeként pozicionálta magát 800 milliós árbevétellel és 23 fővel. Miután a cég eladásra került és felosztották.Állami intézményeknél, mint a BKV, MÁV és a Munkaügyi Központ, mélyítettem el ismereteimet a pályázati és támogatási rendszerekben. Több milliárdos EU-s támogatási kérelmek írása és fejlesztési projektek koordinálása során tettem szert kiterjedt ismeretségi körre a támogatói szervekkel és mély tapasztalatra a támogatások felhasználásának pozitív hatásáról.2013-tól saját vállalkozásomban segítem a hazai KKV-kat, hogy hogyan találják meg használják fel maximálisan a támogatások adta lehetőségeket.

Bejegyzések

Így nézze meg mekkora támogatási összegre jogosult cége:

Kérjen ingyenes cégbevizsgálást és megmondjuk mekkora támogatási összegre lehet jogosult cége a jelenleg elérhető támogatásokból.