Dinamikusan Fejlődő Vállalkozás

Nagy büszkeséggel jelentjük be, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt., mely a vállalati finanszírozás, KKV- és agrár pályázatok területén tevékenykedik, elnyerte a „BCP Dinamikusan Fejlődő Vállalkozás” Tanúsítványt, elismerve ezzel az ágazatokban tanúsított kiváló teljesítményünket.

Mi az a „BCP Dinamikusan Fejlődő Vállalkozás” Tanúsítvány?

A BCP Magyarország Kft. által kiállított Tanúsítvány azoknak a vállalkozásoknak adományozható, amelyek az előző évhez képest jelentős növekedést mutatnak, legyen az létszám, árbevétel és egyéb vállalati mutatók tekintetében. Ez a Tanúsítvány különösen fontos a vállalati finanszírozás, KKV- és agrár pályázatok területén működő vállalatok számára, hiszen ezek az ágazatok dinamikus fejlődést és alkalmazkodóképességet igényelnek.

BCP cégkontrol az afinanszirozok.hu partnere

Miért különleges ez a Tanúsítvány a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. számára?

A „Dinamikusan Fejlődő Vállalkozás” Tanúsítvány megszerzése azt jelzi, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. nemcsak a vállalati finanszírozásban, hanem a KKV- és agrár pályázatok területén is jelentős fejlődést ért el. Ez a tanúsítvány a következőket jelenti számunkra és ügyfeleink számára:

  1. Folyamatos Fejlődés: A Tanúsítvány bizonyítja, hogy vállalatunk évről évre fejlődik és növekszik, ami bizalmat kelt ügyfeleinkben.
  2. Versenyelőny: A Tanúsítvány megszerzése azt mutatja, hogy vállalatunk kiemelkedik a többiek közül, és sikeresen alkalmazkodik a piaci változásokhoz.
  3. Átláthatóság és Megbízhatóság: A Tanúsítvány lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy betekintést nyerjenek vállalatunk sikereibe és fejlődésébe.

Hogyan használjuk ezt a Tanúsítványt?

A „BCP Dinamikusan Fejlődő Vállalkozás” Tanúsítvány a vállalatunk minden szintjén látható lesz, így ügyfeleink és partnereink is tudomást szerezhetnek arról, hogy a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. egy dinamikusan növekvő és fejlődő vállalat. Ez a Tanúsítvány nemcsak elismerés, hanem motiváció is számunkra, hogy folyamatosan törekedjünk az új és fejlettebb vállalat finanszírozási technológiák és stratégiák bevezetésére.

afinanszirozok.hu- B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. Dinamikusan Fejlődő Vállalkozás 2023 BCP értékelés
afinanszirozok.hu- B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. Dinamikusan Fejlődő Vállalkozás 2023 BCP értékelés

Köszönet és Elkötelezettség

Hálásak vagyunk a tanúsítványért, és továbbra is elkötelezettek vagyunk a vállalati finanszírozás, KKV- és agrár pályázatok terén nyújtott magas színvonalú szolgáltatásaink fenntartása mellett. Köszönjük ügyfeleink bizalmát és támogatását, amely lehetővé tette ezt a megtisztelő elismerést.

A „Dinamikusan Fejlődő Vállalkozás” Tanúsítvány több mint egy elismerés; ez egy ígéret arra, hogy folyamatosan törekszünk a fejlődésre és a sikerre. A B & B Pénzügyi és Marketing Zrt., büszke arra, hogy ezt a Tanúsítványt birtokolja és ígérjük, hogy továbbra is kitartunk az ügyfélközpontú gondolkodás mellett.

Ingyenes cégbevizsgálással megtudhatja, milyen támogatásokból mekkora támogatási összegre lehet jogosult vállalkozása.

Bejegyzés szerzője:

Baka Dániel

Baka Dániel

Baka Dániel vagyok a B&B Pénzügyi és Marketing Zrt. stratégia vezetője. Multinacionális vállalatoknál eltöltött évek során alaposan megismertem a vállalati stratégiai tervezés minden szegmensét. Az elmúlt 4 évben a Telekom Helló Biznisz szakértői csapatának tagjaként lehetőségem nyílt a Telekom céges partnereinek segítséget adni a kkv pályázatok kihívásai közepette. Több mint száz fejlesztési projektet vezettem sikerre, és számtalan támogatási kérelmet készítettem el. Az évek során szerzett széleskörű tapasztalatommal ma már bármely iparágban képes vagyok tanácsokkal segíteni azokat, akik vállalatukat hatékonyan szeretnék finanszírozni és fejleszteni.

Bejegyzések

Így nézze meg mekkora támogatási összegre jogosult cége:

Kérjen ingyenes cégbevizsgálást és megmondjuk mekkora támogatási összegre lehet jogosult cége a jelenleg elérhető támogatásokból.