Kiemelten Megbízható Vállalkozás 2023 Tanúsítványát”

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra: cégünk, a B&B Pénzügyi és Marketing Zrt., elnyerte a BCP rating “Kiemelten Megbízható Vállalkozás 2023”  tanúsítványát. Ez a megbízhatósági tanúsítvány fontos szerepet játszik üzleti életünkben, hiszen a BCP Magyarország Kft. által alkalmazott komplex és egyedi algoritmusok alapján évente csak kevés vállalkozás érdemli ki ezt a különleges elismerést.

BCP cégkontrol az afinanszirozok.hu partnere

A BCP Rating, több mint egymillió hazai vállalkozás adatait figyelembe véve, elemzi és válogatja le a cégeket, majd megbízhatóságuk alapján sorolja be őket. Ez az elemzési folyamat számos tényezőt vesz figyelembe, beleértve a bevételi adatokat, a vezető tisztségviselők nevét, és még számos további üzleti adatokat. Ezeket az információkat mindenkinek hozzáférhetővé teszi a BCP Magyarország Kft., így a tanúsítvány elnyerése valóban a piaci átláthatóságunk és üzleti megbízhatóságunk elismerése.

afinanszirozok.hu- B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. Megbízható Vállalkozás BCP értékelés

Cégünk elkötelezett a folyamatos fejlődés és a legmagasabb üzleti normák mellett. Ezt bizonyítja a BCP rating “Kiemelten Megbízható Vállalkozás 2023” tanúsítvány elnyerése, amely azt mutatja, hogy cégünk az üzleti tevékenység minden területén a legmagasabb színvonalra törekszik.

Ez a tanúsítvány nem csupán egy elismerés, hanem az ügyfeleink, partnereink és munkatársaink számára is egy bizonyíték arra, hogy cégünk megbízható és stabil partner az üzleti életben. Az elnyert BCP rating tovább erősíti elkötelezettségünket a legjobb üzleti gyakorlatok, az átláthatóság és a megbízhatóság iránt.

Köszönjük, hogy velünk tartanak ezen az úton, és bízunk benne, hogy a BCP rating “Kiemelten Megbízható Vállalkozás 2023” tanúsítvány tovább erősíti a bizalmat cégünk iránt, amit eddig is tapasztalhattak.

Köszönjük, hogy a B&B Zrt-t választották, és örülünk, hogy ezt a jelentős mérföldkövet megoszthatjuk Önökkel.

Üdvözlettel,

Rácz Mária vezérigazgató

Ingyenes cégbevizsgálással megtudhatja, milyen támogatásokból mekkora támogatási összegre lehet jogosult vállalkozása.

Bejegyzés szerzője:

Rácz Mária

Rácz Mária

Rácz Mária vagyok a B & B Pénzügyi és Marketing Zrt. vezérigazgatója.1993-ban, saját bel- és külkereskedelemmel foglalkozó vállalkozásommal ráébredtem a folyamatos fejlesztés jelentőségére. Innovatív megközelítésemnek köszönhetően a vállalatom hamar az ország egyik vezető hegesztéstechnikai cégeként pozicionálta magát 800 milliós árbevétellel és 23 fővel. Miután a cég eladásra került és felosztották.Állami intézményeknél, mint a BKV, MÁV és a Munkaügyi Központ, mélyítettem el ismereteimet a pályázati és támogatási rendszerekben. Több milliárdos EU-s támogatási kérelmek írása és fejlesztési projektek koordinálása során tettem szert kiterjedt ismeretségi körre a támogatói szervekkel és mély tapasztalatra a támogatások felhasználásának pozitív hatásáról.2013-tól saját vállalkozásomban segítem a hazai KKV-kat, hogy hogyan találják meg használják fel maximálisan a támogatások adta lehetőségeket.

Bejegyzések

Így nézze meg mekkora támogatási összegre jogosult cége:

Kérjen ingyenes cégbevizsgálást és megmondjuk mekkora támogatási összegre lehet jogosult cége a jelenleg elérhető támogatásokból.